Автобусний тур «Париж – місто кохання»

Тур на 6 днів

 У вартість туру входить:

  • Обов’язкова екскурсія: «Будапешту шик та блиск» (18€) – на період воєнного стану не оплачується
  • Проїзд автобусом єврокласу
  • Супровід керівником групи
  • Проживання по маршруту: готель 3*
  • Харчування – сніданки
  • Оглядові екскурсії по Празі, Парижу та Берліну
  • Страхування

Додатково оплачується:

  • City tax – 7€ (місцевий податок, оплачується в автобусі керівнику групи за вимоги готелю)
    Обов’язкова екскурсія: «Будапешту шик та блиск» (18€) – на період воєнного стану не оплачується
  • Ця екскурсія є обов’язковою при бронюванні туру за акційною ціною. Якщо тур придбаний за стандартною ціною, обов’язкова екскурсія не оплачується
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Факультативні екскурсії
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
  • Обов’язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій – 2€/день (оплачується в автобусі керівнику групи)

З 2017 року почав діяти безвізовий режим. Для поїздки у 34 європейські країни Громадянам України слід мати лише біометричний паспорт. 

*Вартість дійсна на момент публікації.

При бронюванні туру заздалегідь, ви отримуєте вигідну ціну!

Замовити тур «Париж – місто кохання» можна у нас на сайті

Программа тура:

День 1-й

«Париж – місто кохання»
  • 07:00 – збір групи на головному залізничному вокзалі м. Львова
  • Виїзд зі Львова.
  • Перетин кордону.
  • Переїзд до Праги по території Польщі та Чехії.
  • Поселення в готель.

При наявності вільного часу пропонуємо оглядову екскурсію по місту Краків (екскурсія з
гідом – 18€, лиш трансфер в центр міста – 10€).

Краків – колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам’яток
країни. Історичний центр Кракова внесений до ЮНЕСКО списку Всесвітньої культурної спадщини.

Під час екскурсії Ви відвідаєте Вавельський пагорб з замком і Кафедральним собором,
середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю
Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р. – одного з найбільших в Європі центрів науки і
освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам’яниці та палаци,
колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи – Маріацький костел, пам’ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.

Іншим туристам пропонуємо вільний час в торговому центрі.

  • Ніч в готелі.

День 2-й

«Париж – місто кохання»
  • Сніданок.
  • Виселення з готелю (пересування по місту на громадському транспорті за власні кошти). 
  • Екскурсійна програма «Старе місто Праги» (у вартості туру). Вацлавська площа, собор Марії Сніжної, Порохова вежа, Муніципальний дім, костел святого Якуба, Староміська площа з відомими курантами, єврейське місто, а також Клементіум – колишнє місто єзуїтів.

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

  1. Туристам, які не повною мірою насолодилися красою Праги, пропонуємо екскурсію Празьким Градом (18€). Празький Град – резиденція чеських князів, пізніше королів, потім імператорів. Сьогодні ж це місце перебування президента ЧР. Пройшовши по двору старого кремля Ви побачите чудовий, найбільший у країні Храм святого Віта. Екскурсія закінчиться в Південних садах Празького граду.
  2. Після захопливої екскурсії на Вас чекає незабутня прогулянка корабликом по Влтаві (30€). Після прогулянок по історичній Празі ми перейдемо до берега Влтави, де нас чекатиме затишний катер з кондиціонером. Нам запропонують довгоочікуваний аперитив і шведський стіл з широким вибором холодних закусок і гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда ми зробимо двогодинну прогулянку по Влтаві, милуючись неймовірної краси видами історичних пам’ятників і будівель по берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград та інші.
  3. Екскурсія «Пивними дорогами Праги…» (дор. – 23€; діти до 11,99 років без дегустації пива – 18€). Можливість відвідати знамениті пивні та послухати історії про них, і подивитись як варять пиво. І звісно, ми будемо дегустувати декілька видів найсмачнішого пива Праги.
  4. Запрошуємо! «Вечірня Прага» (18€). Коли тільки сідає сонце, в Старому Місті на вулицю виходять справжні празькі привиди. Вони спокійно гуляють, когось лякають, а з кимось навіть намагаються заговорити. У цьому місті без числа таємничих легенд, магічних історій. Ця екскурсія костюмована, цікава, неповторна. Непротоптані туристичні маршрути, єврейський квартал, стіни незрівнянних архітектурних ансамблів з їхніми легендами про буденність ката, про нерозділене кохання, про секрет будинку трьох сестер… 
  • 17:30 – нічний переїзд до Парижа. 

День 3-й

«Париж – місто кохання»
  • Прибуття до Парижа. (УВАГА! Пересування на громадському транспорті, квитки на метро за власний кошт). 
  • Оглядова екскурсія по Парижу (у вартості туру).
  • Поселення в готель.

Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам’ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг – все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бордо… Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів… На завершення нас чекає світ запахів і насолоди – музей Фрагонар. У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

  1. Щоб відчути ауру Парижа рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (18€). Закохані пари, зграї голубів, граціозні танці під звуки вуличних оркестрів – аура любові навколо та у всьому. І це прекрасно!
  2. Рекомендуємо Вам відвідати знамените кабаре світу Мулен Руж (вхідний квиток + шампанське 120€), це яскраво і святково, це романтично і красиво, це справжній феєрверк з найкрасивіших дівчат світу… це справжній музей. Мулен Руж – це і є Париж! 
  • Ніч в готелі. 

День 4-й

«Париж – місто кохання»
  • Сніданок.
  • Виселення з готелю. 

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір: 

  1. Діснейленд (20€ трансфер, вх. квиток оплачується додатково). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних діснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з драконом, здійснити політ на летючий корабель над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева. Ми зможемо потоваришувати з піратами Карибського моря і відвідати замок з загадковими привидами! Всі мрійники зможуть вирушити у захопливу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.
  2. Екскурсію в сади Версаля (38€). Королівський Версаль – символ шику, могутності і багатства країни, – столиця Франції протягом 107 років… найбільший палац Європи… каприз молодого Короля Сонця…
  3. Екскурсія по Латинському кварталу (18€). Нас чекають: острів Сіте, де розташовані Собор Паризької Богоматері і Палац Правосуддя – місце служби комісара Мегре. Латинський квартал: університет Сорбонна, Люксембурзький сад – найкрасивіший сад Парижа.
  4. Для охочих екскурсія по Монмартру (18€) один із наймальовничіших і милих районів Парижа – мекка богемного світу. Від вулички під назвою “район червоних ліхтарів», ми пройдемося по місцях, де розташовувались майстерні знаменитих художників і їх улюблені ресторани, побачимо білосніжну базиліку Сакре-Кер або вільний час в Парижі.
  5. Вежа Монпарнас (18€) тягнеться далеко не тільки в небо, але й глибоко під землю – прямо під нею перетинаються кілька ліній метро. Вся конструкція тримається на великих бетонних палях. Більшу частину наземних приміщень займають офіси. На верхніх поверхах є різноманітні кафе і сувенірні магазини. Швидкісний ліфт дозволяє піднятися до 56 поверху всього за 38 секунд, а далі, до 59-го доведеться іти вже по сходовій клітці. З висоти відкривається унікальний вид на Париж.
  6. Вечірня програма «Вогні нічного Парижу» (30€), під час якої ми насолоджуватимемось красою Парижу у вечірніх вогнях… Нас будуть дивувати і захоплювати: величина Тріумфальна Арка, чарівність мосту Мірабо, Марсово поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядова площинка Трокадеро, район Ла Де Фанс, на завершення екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – яскрава Ейфелева вежа.
  • 18:00 – нічний переїзд до Берліна.

День 5-й

«Париж – місто кохання»
  • Прибуття до Берліна.
  • Пішохідна екскурсія по Берліну (у вартості туру). 

Берлін – це місто, яке постійно пульсує, яке має безліч граней і не має того єдиного старого центру, який ми звикли бачити в інших європейських містах. Берлін – це місто, яке радує, вражає, дивує, може подобатися і не подобатися, але однозначно у всіх викликає емоції, які не можна забути. З нашим кваліфікованим гідом Ви відкриєте для себе таємничі кутки Берліна і цікаві історичні факти і побачите основні визначні пам’ятки німецької столиці.

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

  1. Музей Пергамон (дор. – 26€; діти до 11,99 р. – 20€) – 
    архітектурні шедеври Стародавнього світу: знаменитий Пергамський вівтар одне з семи чудес світу, ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку – і всі ці скарби в оригіналі!
  2. Екскурсія «Обід в німецькій пивній» (30€).
 
  • Переїзд на територію Польщі.
  • Поселення в транзитний готель.
  • Ніч в готелі.

День 6-й

«Париж – місто кохання»
  • Сніданок.
  • Виселення з готелю.
  • Оглядова пішохідна екскурсія по м. Вроцлава (екскурсія з гідом – 15€, лиш трансфер в центр міста – 10€).

Вроцлав – це велике найдавніше місто Польщі розташоване на березі річки Одра. Однією з визначних пам’яток Вроцлава є мости – крім самої Одри через місто протікає ще 4 її притоки, а всього у Вроцлаві понад 200 мостів. Унікальна мальовнича природа міста, велика кількість зелені в поєднанні з водою і незліченними мостами – це сучасний Вроцлав, що притягує до себе туристів з усього світу. Це місто зберегло до наших часів таку середньовічну красу архітектури, як, наприклад, Ратуша – приголомшлива споруда готики або Холл Леопольдина, який є найбільшою спорудою у всій Польщі, створеному в стилі бароко.

  • Переїзд до України.
  • Перетин кордону.
  • Нічне прибуття до Львова

«Париж – місто кохання»
«Париж – місто кохання»
Previous
Next
Отримайте індивідуальний підбір туру за найвигіднішою ціною!

Підбір туру


1 ночей

До незабутнього відпочинку - лише 4 кроки!

Крок №1

Надішліть запит і наші менеджери підберуть для Вас найкращі варіанти відпочинку.

Крок №2

Зробіть оплату зручним для Вас способом - на сайті чи в офісі.

Крок №3

Отримайте документи на тур

Крок №4

Насолоджуйтеся відпочинком, а ми потурбуємося, щоб він пройшов чудово.